ТАБЛА-СЛОЖУВАЛКА 2210 G6-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Ви претставуваме уникатен комплет играчки за спас! Сите во еден дрвен сет на сложувалки: **Вклучува 100 магнетни сложувалки, 3 креди, 1 пенкало за маркер, 1 гума за бришење, 1 четка за табла и 1 брошура за идеи. Сè што ви треба во практична дрвена кутија за складирање со повратен капак. Повратниот капак на плочата може да стои во кутијата. Таблата има 2 страни: на белата магнетна страна, децата можат да играат загатка со 100-те сложувалки и да цртаат со пенкалото за маркер. На црната табла, децата можат да цртаат со испорачаните креди. Вашето дете може да се забавува насекаде. Со дрвена кутија за складирање, совршено е да одговара на секоја маса (автомобили, авиони, возови, ресторани). Висококвалитетен дрвен материјал, еколошка и апсолутно безбедна играчка за вашите деца. Подобрете ја вашата врска со вашето дете! Загатките се прекрасен начин да се развијат вештините за учење, комуникација, имагинација и создавање. Со 100 магнетни сложувалки, децата можат да познаваат животни како куче, крава, тигар, зебра, жирафа, желка, пчела. Помогнете му да го развиете спознанието на вашето дете за животните и деловите од телото: глава, тело, опашка, стапала итн. и развијте го препознавањето на моделите и како да правите разлика помеѓу категориите: животни, растенија итн. Ќе бидете изненадени како никогаш нема да им биде здодевно.

399ден