Тастатура Wireless HK8100-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

• Број на модел: HK8100
• Тип: Ергономски, тенок, игри, стандарден, безжичен, водоотпорен, мултимедија
• Со мултимедијални функциски копчиња: Да
• Применлив објект: За домашна канцеларија
• Поврзување со глушец: Безжично
• Врска со тастатура: Безжично
• Поврзување: безжично 2.4G
• Растојание за примање: 10м
*БЕСПЛАТНО КАРГО

639ден