Телескопски решеткa за облека-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

*

Организирајте ја облеката со нашата Телескопска решетка за единечен пол.

Карактеристики:
-Солидна и издржлива, оваа мултифункционална решетка ќе собере голем товар на облека со својата силна метална рамка
-Прилагодлива висина и мобилен дизајн го прави овој алишта да биде совршено решение за складирање на вашата облека.
-Изработени од столбови од нерѓосувачки челик и издржливи пластични материјали
-Идеален за организирање облека.
-Идеален за сушење алишта внатре или надвор.
-Одлично решение за складирање.
-Пренослив и лесен за движење.

539ден