термометри за чело за возрасни и бебиња-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

1, една секунда мерење, едноставно и удобно;
2,32 комплети податоци за меморија;
3, екран со задно осветлување со голем екран;
4, безбеден и практичен, долг работен век;
5, Три бои се менуваат, треската ќе покаже црвена;
6, Напредна сонда, точно мерење;
7, Мерење на температурата и температурата на телото со еден клик конверзија;
8, Целзиусови и Фаренхајтови кабриолет со прилагодлива точност;
9,БЕСПЛАТНА ДОСТАВА.

639ден