ТЕРМОС 0.5 литри-нема на залиха


Compare
ТЕРМОС 05-ЛИТРИ

ТЕРМОС изработен од цврст вакуумски о не’рѓосувачки челик ќе го одржува секој пијалок топол или ладен до 12 часа.

Неговите одлични изолациски својства се благодарение на неговата двојна конструкција, која е одвоена со безвоздушна шуплина.

Термосот има цврст капак кој не дозволува  протекување на течноста во него.

Материјалот не содржи штетни фталати или БПА.

350ден