ТЕРМОС-0.75 литри-нема на залиха


Compare
ТЕРМОС 0.75 литри
ТЕРМОС изработен од цврст вакуумски  не’рѓосувачки челик ќе го одржува секој пијалок топол или ладен до 12 часа.
-Неговите одлични изолациски својства се благодарение на неговата двојна конструкција, која е одвоена со безвоздушна шуплина.
-Термосот има цврст капак кој не дозволува  протекување на течноста во него.
-Материјалот не содржи штетни фталати или БПА.

520ден