-20%
,

ТОАЛЕТНА МАСА -НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА

-со огледало со 3-нивоа на светлина

-2-фиоки

модел 2105 У8

димензии 80см*40см*120см

4,999ден 6,249ден