-29%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ЛЕД ОГЛЕДАЛО-2205 Е11-нема на залиха


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА  СО ЛЕД ОГЛЕДАЛД

*во цената е вклучено огледалото со три нијанси на лед светлина

светлината се приспособува на три нијанси на допир на огледалото

димензии 80см*40см*120см

4,999ден 6,999ден