-17%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ЛЕД ОГЛЕДАЛО 2205 Е7


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
модел 2205 E7

*тоалетна маса со 4 фиоки

*во цената вклучено е и огледалото со лед светло

во три нијанси на светлина
димензии 80см*40см*120см

4,999ден 5,999ден