-17%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ЛЕД ОГЛЕДАЛО-2205 Е6-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО

модел 2105 E6

*тоалетна маса со 4 фиоки

*во цената е вклучено и огледалото

со лед светлина во три нијанси

димензии 80см*40см*120см

4,999ден 5,999ден