-33%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО 2301Е5


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО

димензии 80см*37см*132см
*во цената е вклучено и огледалото со три нијанси на лед светлина
*светлината се приспособува на три нијанси светлина на допир на огледалото

4,499ден 6,699ден