-14%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО


Compare

[[Светло со LED во 3 бои]: Овој црн комплет за бирото има интелигентно LED огледало на допир, осветленоста постепено ќе се менува кога долго го притискате копчето. Освен тоа, има 3 бои на светлина што може да се префрлат, огледалото може да се лизга. Лесно е да се шминкате со осветленото огледалоИма доволно простор за складирање на вашата разновидна козметика, накит, парфеми, фотографии, украсни занаети и други неопходни работи. Масата за облекување има 5 фиоки, отворени полици со 3 нивоа на работната површина, 3-степени скриени полици зад огледалото Овој сет за маса и столчиња во црна суета е потребно да се склопи, сите делови и упатства се вклучени во пакувањето. Прво можете да го разгледате упатството, а потоа да го следите

5,999ден 6,999ден