-21%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО 2206 В2


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО ЛЕД СВЕТЛО

димензии 100см*37см*120см
*во цената е вклучено и огледалото со три нијанси на лед светлина
*светлината се приспособува на три нијанси светлина на допир на огледалото
*6-функционални фиоки
?Вршиме испорака низ цела Македонија

4,499ден 5,690ден