-17%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2106 E13-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
*со 3 нијанси на светлина

*во цената е вклучено огледалот
*2 фиоки
димензии80см*40см*120см

3,499ден 4,199ден