-27%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2204 Е3-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
-со огледало со 3-нивоа на светлина
-2-фиоки
модел 2202 B3
димензии 80см*40см*113см

3,999ден 5,499ден