-30%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2205 Е16-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
*со 3 нијанси на светлина

модел 2205  Е13

*во цената вклучено е огледалото

со 3-нијанси на  ЛЕД светлина

*наткасна со фиоки

*димензии 100 см*40см*135см

5,990ден 8,499ден