-22%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО-2106 Е14-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО

модел  2106 Е14

*во цената вклучено е огледалото
димензии100см*40см*120см

 

3,499ден 4,499ден