-20%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2106 F1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО

модел 2106 F1

*тоалетна маса со 4 фиоки

*во цената е вклучено и огледалото

димензии100см*40см*120см

3,999ден 4,999ден