-17%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2204 E2-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
модел 2106 F2

*тоалетна маса со 4 фиоки

*во цената вклучено е и огледалото
димензии 80см*40см*120см

 

4,999ден 5,999ден