-40%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
*со 3 нијанси на светлина

модел 2106 Е7

*во цената вклучено е и огледалото

димензии80см*40см*38см

2,500ден 4,199ден