,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО-нема на залиха


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО

димензии 60см*37см*120см

*во цената е вклучено и огледалото
Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

1,999ден