-17%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2106 Е12-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО

модел 2106 Е12

*во цената е вклучено огледалото

*тоалетната маса со 2 фиоки

димензии80см*40см*120см

достапна бела боја

2,999ден 3,599ден