-19%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО СТОЛЧЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО СТОЛЧЕ

со огледало со 3-нивоа на светлина

модел 2105 у1

димензии 80см*40см*122см

6,450ден 7,999ден