-21%
,

ТОАЛЕТНА МАСА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА

со огледало со 3-ниво на светлина

модел 2105 у

димензии 80см*40см*122см

во цената не е вклучено и столчето

3,950ден 4,999ден