ТОРБА- КРЕВЕТ ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Торба -кревет

модел 2006 L2

-мултифункционална торба-кревет која е  дизајнирана за новороденчиња.

– 3-во-1 торбата-кревет е торба за пелени, креветче за патување и преносно креветче за менување пелена.

-многу лесен за претворање од торба во  бебешко креветче.

-торбата  има  повеќе прегради за сместување на најважни работи за бебиња( пелени, шишиња млеко, марамчиња за бебиња, креми, играчки за заби и други предмети)

1,198ден