-23%

ТРИЦИКЛ 2104 D2


Compare

ТРИЦИКЛ

Идеален за долги прошетки, а во зависност од возраста може да се управува од родителот со помош на рачка а кога ќе потпорасне детето, се трансформира во класичен трицикл и детето може само да го вози.

Има корпа и рачка од позади со која може потполно да се контролира трициклот од родителот, истата по потреба може да се извадат, и возилото се трансформира во класичен трицикл.

1,499ден 1,949ден