ТРИЦИКЛ


Compare
ТРИЦИКЛ
модел 2102 С4
Мултифункционалниот трицикл може да се користи од 10 месеци до 36 месеци.
Удобноста на бебето ја обезбедува мекото седиште со потпирач за грб, кое може да се прилагоди .
Безбедноста на бебето е обезбедена со појаси со 5 точки и обрач, кои не дозволуваат бебето да падне од трицикл додека се вози.
Тендата го штити бебето од сонце, ветер или прашина.
Задниот дел е опремен со мрежа, со цел да се овозможи проток на воздух и контрола над бебето.

4,539ден