-50%
,

ТРПЕЗАРИСКА МАСА СО 2-СТОЛЧИЊА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Трпезариска маса со 2-столчиња
модел 2105 w1

димензии 80 см*50см*73см

2,999ден 5,999ден