-20%
,

ТРПЕЗАРИСКА МАСА СО 4-СТОЛЧИЊА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Трпезариска маса со 4-столчиња
модел 2105 w1

димензии 120 см*60см*73см

7,999ден 9,999ден