-29%

Украсен камин со Лед светло-676


Compare
Симулациска ламба за огниште со LED симулација на јаглен со ефект на пламен светилка УСБ на батерија за внатрешна и надворешна декорација
Нашите огнени светилки додаваат повеќе бои и удобна атмосфера во вашата дневна соба.Трепка без пламен, оваа декоративна светилка за фенер изгледа како вистински пламен, изгледа многу реалистично, но нема топлина. Како мини камин, ретро стилот создава топла и удобна атмосфера. Уникатниот и иновативен дизајн го прави овој камин многу популарен!
Димензии 29*10*23

1,699ден 2,399ден