,

Фасцијален пиштол за масажа на мускули-нема на залиха


Compare

POWERFUL VIBRATION MASSAGE GUN е добро изграден висококвалитетен масажер со многу моќни ударни вибрации кои ви даваат 500-2400 удари во минута во зависност од избраната брзина.
Фасцијален пиштол за масажа на мускули
Совршен за разбивање на јазлите во мускулите и закрепнување на мускулите после тренинг.
Моќниот масажер е исто така ефикасен за зголемување на опсегот на движење и за вклучување и релаксирање на мускулите. Пулсирачкото дејство навлегува длабоко во мускулите и е одличен отстранувач на вашите болки.
Feelе се чувствувате како пиштолот за масажа навистина го враќа животот во тие мускули за да можете да продолжите со вашите омилени активности без постојана болка.
Пиштол за масажа е дизајниран да ослободува области на ткиво што може да се заглавени или вкочанети.

2105H1-2

999ден