Фен за коса Шинон со дифузер 5 во 1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Тип: Фен за коса
Бренд Шинон
Црна боја
Број на прилози: 3
Контролен систем: Независен
Број на брзини: 2
Дополнителни режими: јонизација, ладен воздух
Прилози: дифузер, пегла за коса, концентратор
Должина на кабел: 1,7м
Број на режими на температура 3

439ден