Фен за коса


Compare

*Фен за коса во еден чекор и стимулатор за волумен 3 во 1 Негативен јонски фен за топол воздух
*Можете да ја исушите косата со фен, а исто така да ја направите вашата коса кадрава или исправена во исто време.

529ден