-29%
,

ФЕН ЗА КОСА


Compare

ФЕН ЗА КОСА

модел 2105 L6

***2 брзини  и 3 поставки,да можете да приспособите според вашата коса

***константна температурна заштита,заштита од прегревање .

***Флексибилен кабел  што овозможува лесно користење

499ден 699ден