Фудбалски гол за деца-2101 у21


Compare
 Фудбалски гол за деца
модел 2101 у21
МиниПренослив преклопен гол
Овој сет е совршен за децата кои учат и ги развиваат своите фудбалски вештини.
Лесен и пренослив, сетови за фудбалски тренинзи во затворен простор и на отворено.
Совршен за игра во двор, парк или терен.
Идеален за деца од 3 години и повеќе.
Ја мотивира имагинацијата и креативноста на вашето дете.
*димензии 80см*60см*30см

749ден