ЧЕТКА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

*Ви помага лесно да ги исчистите чашите со двострана четка.
*Можете да го поставите каде сакате со леплива основа од 3 вшмукувачки гуми за да спречите лизгање на производот за време на употребата.

189ден