Шармантен 3 во 1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Издржлив сет составен од пластика
Забавно да се игра со овој сет за убавина
Одличен подарок за девојчиња
Вашето девојче ќе го сака овој комплет
Димензии: 28″h X 18″w X 11″d
Фен за коса со акција со ветер!
Преправајте се со накит
Чешел
Огледало и фен за коса бараат 2 Aa батерии за да работат (не се вклучени)
Се одликува со треперливи светла и магичен звук!
Вклучени додатоци за Play
Се отвора во нов прозорец Твитирајте го овој производ
Се отвора во нов прозорец

1,349ден