ШАТОР СО КОШ И 100 ТОПЧИЊА- 2008 У34-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКИ ШАТОР

модел 2008 У34

сетот содржи

-шатор кој многу лесно се склопува и расклопува

-кош

-100 топчиња во разни бои

1,789ден