ЏИП-ROAD OFF CRAVLER 4*4 2201 A3


Compare

Џип со далечински управувач која има функции да се движи во сите правци кои ќе посакате со неговите специјализирани гуми за кои нема да има никаква препрека во дворот и внатре во домот, прекрасна амортизација и брзина која му ја даваат четири електро мотори со погон на сите четири тркала од кои ќе бидете изненадени, поседува литиумска батерија која трае скоро цел ден се полни со USB полнач кој следува заедно со џипчето!!!

1,190ден