12” 3D HD прилагодлив засилувач за зголемување на проекторот лупа-rh-006


Compare
12” 3D HD прилагодлив засилувач за зголемување на проекторот лупа
-Зголемувач на телефонски екран со допир за држач за мобилен телефон
Компактен, лесен и стилски
Зголемување 3x, го прави секој мобилен телефон да има чисти филмови со голем екран како за iPad.
Адаптерот за мобилен телефон користи материјал што не се лизга, спречува лизгање, паѓање
Дизајн на преклопување, мал волумен, удобно носење на службени патувања
Визија со висока дефиниција, заштита од зрачење.

150ден