2 во 1 фудбалски голови, фудбалска мрежа и таргет мрежи за голови 2101 y23


Compare
ВРЕМЕ ЗА СЕМЕЈНА ЗАБАВА
***2 во 1 фудбалски голови, фудбалска мрежа и таргет мрежи за голови
модел 2101 у23
– Родителите и децата можат наизменично да удираат
на целта и видете кој може да постигне најмногу поени.
Склопете ја со стандардна мрежа за нормален фудбалски гол и потоа можете лесно да ја прицврстите мрежата од целниот гол на место за вежбање со шут.
Идеален да ги натерате децата да играат фудбал и да ги поттикнете да излезат и да бидат активни.
Совршено за квалитетно време на отворено, вежбање и време надвор од технологија и екрани.

1,799ден