2-1 СЕТ ЗА ДЕВОЈЧЕ-РАНЧЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

2-1 СЕТ ЗА ДЕВОЈЧЕ/РАНЧЕ

модел 2006 у33

сетот содржи

-куферче

-сет аксесоари за убавина

-лесно за носење ,може да се носи со себе и да се игра каде ќе се посака

-ранецот се трансформира во маса за шминкање

719ден