2-1 СЕТ КУЈНА- РАНЧЕ-2006 у31-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

2-1 СЕТ КУЈНА -РАНЧЕ

модел 2006 у31

сетот содржи

-куферче

-сет аксесоари за кујна

-лесно за носење ,може да се носи со себе и да се игра каде ќе се посака

-ранецот се трансформира во кујна за играње

719ден