2-1 ШАТОР -ТУНЕЛ СО 100 ТОПЧИЊА-2008 У33-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

2-1 ШАТОР-ТУНЕЛ

модел 2008 У33

сетот содржи

-шатор кој  многу лесно се склопува и расклопува

-тунел

-100 топчиња во различни бои

1,875ден