3-ВО-1 ДИЗАЈН USB ЕНДОСКОП БОРЕСКОП-рх-002


Compare

3-ВО-1 ДИЗАЈН USB ЕНДОСКОП БОРЕСКОП

МУЛТИ-ФУНКЦИОНАЛЕН ОБЕМ НА УВО: Тоа не е само едноставен ушен ендоскоп и за контрола на други делови од телото, како што се усната шуплина, забите, грлото, носната шуплина, скалпот и така натаму. потреба од инспекција на семејството и болницата. Чувајте една во вашата куќа и проверете го вашето и здравјето на вашето семејство кога и да посакате.

 

Комбинира 3 типа приклучоци во едно парче за тип-C, Андроид микро USB и USB-порта на компјутер, што му овозможува да работи добро со Android 4.2+ Паметен телефон со функција OTG и UVC и паметен телефон со Android /таблет со микро USB порта како и Windows XP/Vista/ 7/8/10/MAC компјутер или лаптопи со USB порта. Нема потреба од дополнителен кабел за конвертирање, флексибилно користење за различни уреди.
6 ПРИСТАВЛИВИ LED диоди и HD КАМЕРА: 6-те LED диоди на овој ендоскоп за чистење уши емитуваат силна светлина за да ви помогнат да ги видите деталите јасно 1,3 милиони пиксели не само што ви обезбедува јасна слика и висока резолуција, туку и создава живописно видео. :Најдобрата фокусна должина на камерата е 1,4-2 см.
IP 67 ВОДООТПОРЕН Главата на камерата се среќава со водоотпорното ниво IP67, поради што се користи изопропил алкохол за чистење. може да го користите без да се грижите за проблеми со топлината.
ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ И ИНСТАЛИРАЊЕ: За корисници на телефони и таблети, преземете ја апликацијата „camera fi“, за корисници на компјутер со Windows, преземете ја „Паметната камера“, за корисници на Mac компјутери, користете ја „Photo Booth“/„Quick Time Player“/ Возач „VLC“, инсталирајте ја апликацијата или драјверот во телефонот /таблети/компјутерот, поврзете ги уредите со ендоскопот за уво, тогаш сте подготвени да тргнете. За корисниците на iPhone и iPad, можете да ја изберете нашата надградена верзија на Wi-Fi.
Нарачајте брзо и едноставно на

650ден