3D зголемувач на екран-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Зголемувач на екран, за вашиот мобилен телефон.
*Најнов дизајн, користејќи оптичка технологија за зумирање со висока резолуција, зголемена 3-5 пати, за подобро гледање.

275ден