-22%

Machild Talking Duck-2105 c15-нема на залиха


Compare

Machild Talking Duck

Паторот што зборува ќе го повтори тоа што ќе му го кажеш. Совршени подароци за деца од 1-8 год
Лесен за употреба: вклучете го и разговарајте со него, тој ќе ги повторува сите зборови со неговиот смешен и висок тон.
.Автоматско тресење: патката автоматски ќе ја крева главата нагоре и надолу кога зборува и одговара на ваш допир или тапкање;

699ден 899ден