Моќен автомобил играчка-автомобил Ветер моќен балон пумпа 2201 D3


Compare
Инерција летечки балон автомобил
**Автомобил играчки со воздух -автомобил балон
*Автомобил со погон на воздушен балон е играчка автомобил што може да работи на енергија од ветер од балон 
*Содржина на пакетот: 1 пумпа: За надувување балони 1 автомобил
*Може да се движи напред со балон со сила на ветер 1 Летечки фрлач
*Може да лансира балони летаат нагоре 6 балони: Случајна боја

249ден