AIR FRYER-НЕМАМЕ НА ЗАЛИХА


Compare

*Подготвено без масло или со малку масло ! Отворете ја кутијата за специјална храна, само ставете ја храната и за кратко време имате вкусна храна за целото семејство.
Кошница за паржење, со капацитет од 2,5 литри, можеби до 700 гр паржени компири и 500 гр месо по килограм.

1,919ден