APAI GENIE Камера за следење лице-rh-004


Compare
APAI GENIE Камера за следење лице
– Паметно фотографирање селфи стик со ротација 360°
– Држач за следење на објекти
– Гимбал за видео запис во блог
Гимбал за држач за следење на ротирачки објекти: стапот за селфи со лице од џин е дизајниран со функција за автоматско ротирање, можете лесно да го следите вашиот објект и да фотографирате.
✨ Камера за следење лице: камерата за следење лице може да се користи за снимање на вашите фотографии и видеа на екранот на мобилниот телефон, што е погодно за користење.
✨ Едноставно за инсталирање: стапот за селфи лесно се монтира и се отстранува. само вметнете ја камерата за лице со џин во рамката на мобилниот телефон, а потоа притиснете го копчето на задната страна од телефонот.

910ден